Novosti

OBAVIJEST !!! OBJAVLJEN NOVI PRAVILNIK ZA PROVEDBU MJERE IV.3. „STAVLJANJE NA TRŽIŠTE PROIZVODA RIBARSTVA I AKVAKULTURE“ ZA 2017.-2020.

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 77/2018 objavljen novi Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ za razdoblje 2017.-2020.

Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ za razdoblje 2017.-2020. („Narodne novine“, broj 39/2017), osim za postupke započete po odredbama toga Pravilnika koji će se dovršiti po njegovim odredbama.

Pravilnik će se povoditi putem natječaja kojima se definiraju način i rokovi podnošenja zahtjeva, razdoblje prihvatljivosti troškova te iznosi javne potpore koji se mogu ostvariti na temelju natječaja.

Novi Pravilnik se može pronaći ovdje, a na toj poveznici će po objavi biti dostupni i natječaj te pripadajući obrasci i prilozi.